Hoe stel ik Multi-Clinician in Animana in?

Gewijzigd op Fri, 16 Jun 2023 om 02:24 PM

Dit artikel leidt u door het proces van het instellen van de functie voor meerdere clinici voor uw Vetstoria-account.

Opmerking: Als u problemen ondervindt bij het instellen van meerdere clinici, gebruikt u misschien Animana V2. Lees dit artikel om erachter te komen welke versie van Animana u gebruikt - Hoe weet u of u Animana V1 of V2 gebruikt?

Ga in uw Vetstoria-account naar Instellingen > Clinici

1. De optie 'Meerdere clinici per agenda toestaan' is ingeschakeld.

2. Ga naar het tabblad 'Clinici

3. In eerste instantie moet u de clinici toewijzen aan de specifieke tak.

4. Klik vervolgens op de knop '+behandelaar toevoegen' om de betreffende behandelaar toe te voegen aan Vetstoria en sla de wijzigingen op.

5. Selecteer het tabblad "Agenda behandelaar".

6. Selecteer de knop 'Week' en scroll naar beneden om te controleren of de naam van de clinicus verschijnt.

7. Ga naar het tabblad 'Clinici

8. Voer de naam van de dierenarts of arts in zoals die op de PMS-kalender staat.

9. Voer de naam van de dierenarts of arts in die precies overeenkomt met de naam onder het Schema behandelaar.

10. De gewijzigde naam wordt weergegeven onder het schema van de clinicus dat u hebt ingevoerd en het woord "Onbekende clinicus" zal niet aanwezig zijn op deze specifieke agenda van de behandelaar.

Let op:- Zorg ervoor dat de naam op het PMS perfect overeenkomt met de beginnaam op de naam van de specifieke clinicus. Zorg ervoor dat alle spaties, punten en komma's precies zo zijn (dit is ook hoofdlettergevoelig).

Neem contact op met het Animana support team en zij kunnen u verder helpen met deze taak aangezien zij toegang hebben tot uw Animana systeem.

Als u vragen hebt of meer hulp nodig hebt, log dan in op Vetstoria om met ons team te chatten of gebruik het formulier Contact opnemen met ondersteuning dat bovenaan deze pagina staat.